Un somn linistit in fiecare seara

paturi-tapitate-dormitorDupa o zi lunga in care ai primit o multime de sarcini care te-au tintuit pe scaunul de la birou un somn bun si lung intr-un pat tapitat matrimonial este tot ce ti-ai putea dori. Fiind o piesa de mobilier pe care o folosesti in fiecare zi si care trebuie sa suporte greutatea a doi indivizi sau chiar trei, cand mai doarme si micutul vostru cu voi, patul matrimonial trebuie sa fie cat mai rezistent, din materiale de calitate si cu o tapiterie cat mai buna. Alegerea unor paturi tapitate pentru dormitor este destul de dificila avand in vedere ca exista foarte multe firme producatoare de mobila de calitate si foarte multe variante de paturi moderne tapitate.

Varianta cea mai buna este apelarea la o firma care produce mobila la comanda, facuta dupa nevoile si gusturile dvs. Avantajele unor paturi tapitate la comanda sunt date de finisajele deosebite dictate chiar de catre dvs., de alegerea tapiteriei si a culorilor, de obtinerea unor piese de mobilier care sa se potriveasca perfect spatiului in care urmeaza sa fie amplasate. Unican, companie cu vechime pe piata de profil care produce cea mai buna si mai eleganta mobila la comanda, poate livra paturi de lux tapitate fabricate din materiale de calitate superioara, de la firme prestigioase. In fabrica Unican se gasesc aparate moderne si utilaje speciale de prelucare a lemnului si de asamblare, softuri specializate de proiectare mobilier 3D, ideale pentru obtinerea unui pat tapitat dormitor perfect. Softurile de proiectare controleaza absolut tot procesul de productie a unui pat tapitat matrimonial, oamenii implicati in productia de paturi moderne tapitate au studii in domeniu, au experienta vasta in realizarea de paturi tapitate si pot personaliza orice tip de pat in functie de preferintele clientilor.

Printre avantajele comandarii de paturi de lux tapitate de la Unican se numara cele de natura estetica, croieli si finisaje care scot din anonimat orice model de pat tapitat dormitor, calitatea paturilor tapitate de a fi complet dehusabile, spatiile de stocare, depozitare pe interior, la nevoie se poate schimba tapiteria pentru a se adapta perfect noilor decoratiuni interioare. Tapiteria poate fi din material textil, din piele, poate fi tapitat cu spuma poliuretanica moale, cusaturile decorative putand infrumuseta designul deosebit al paturilor. Comenzile sunt preluate imediat telefonic, livrarea se realizeaza imediat ce piesa de mobilier a fost produsa, se asigura si montaj la destinatia mobilei sau indicatii de montaj daca proprietarul isi poate monta singur patul.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *