Schimbari de strategie. Ce ii face pe utilizatori sa treaca de la Android la iOS si de la iOS la Android

Sunt ani buni de cand Apple si Google se tot bat in strategii de promovare si de marketing si incearca sa atraga cat mai multi clienti pentru a-si rotunji veniturile. Unii utilizatori nici nu se gandesc sa schimbe telefonul si sistemul de operare, altii sunt atrasi doar de cateva particularitati de la celalalt OS si incearca sa nu acorde prea mare atentie sistemului de operare concurent. Asta pana cand apare ceva mai interesant si sunt dispusi sa faca pasul cel mare spre alt OS.

Potrivit unui studiu dat publicitatii recent si facut pe 2.500 de indivizi pe primul loc in decizia luata de a trece la sistemul de operare concurent este experienta mai buna. De exemplu, ai putea trece la iOS pentru ca vei avea o experienta mai fluida, interfata e mai simpla si mai prietenoasa. In topul motivelor pentru care utilizatorii decid sa incerce si alte OS-uri pentru mobil se numara camera mai buna si designul general, dar si pretul mai bun. Interesant este ca lumea inca mai tine cont si de aplicatiile compatibile si de cat de multe poti instala intr-o memorie apartinand telefonului si nu pe un card de memorie. Experienta oferita utilizatorului si update-urile rapide oferite direct de compania producatoare a sistemului de operare sunt alte motive pentru care se face trecerea de la Android la iOS si de la iOS la Android.

In general treci de la Android la iOS pentru experienta si pentru aplicatii, specificatii tehnice, insa treci la Android pentru numarul mare de dispozitive din care ai de ales si pentru preturile mai bune si mai mici, pentru orice buzunar. Acum nu prea conteaza ce sisteme de operare ai pe telefon, totul e sa fii multumit de experienta si sa te ajute sa faci lucrurile cat mai rapid atunci cand ai nevoie, sa nu te coste foarte multe intretinerea sau repararea lor.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *