Principalele avantaje ale instalarii unei camere de supraveghere video

camere-de-supraveghere-interiorCamerele de supraveghere isi gasesc utilitatea atat in sporirea sigurantei unor obiective importante, precum institutii ale statului sau firme, centre comerciale, cat si in cresterea productivitatii angajatilor. Pentru companiile mari, camerele de supraveghere video sunt mai mult decat necesare, avand in vedere valorile materiale care exista in interiorul si in exteriorul lor. Daca vrei sa nu ai nicio grija cand nu mai e nimeni in firma poti cumpara camere de supraveghere de aici, de pe comenzi.ro, printre cele mai bune magazine online care pun la dispozitie o gama diversa de sisteme de supraveghere pentru interior. Doar aici poti gasi camere supraveghere ieftine, confectionate din materiale de calitate, cu protectie speciala impotriva vandalizarii, socurilor, umiditatii.

Camerele de supraveghere pentru interior sunt cele mai cautate avand in vedere ca va pot feri si de hoti si pot creste productivitate angajatilor la locul de munca. O camera de supraveghere interior poate fi cu LED-uri in Infrarosu, foarte bune sunt si camerele Dome, cele bullet sau box, pan tilt zoom, multe dintre acestea fiind gasit si pe comenzi.ro. Avantajele unor camere supraveghere ieftine tin de montarea usoara, rezolutia foarte buna, posibilitatea filmarii din unghiuri diverse, existenta unei functii de captura foto, calitatea sporita a imaginilor coloro de rezolutie inalta surprinse in conditii de lumina normala. Camerele functioneaza perfect si atunci cand lumina nu este prea buna, si pe timpul noptii, gratie IR-ului, cand e lumina scazuta se trece de la modul color la cel alb-negru. O varianta de camera supraveghere interior utila in supravegherea angajatilor si in prevenirea efractiilor este cea cu lentile fumurii, foarte greu de depistat aici fiind unghiul din care filmeaza sau daca se misca pozitia focalizarii. Lentilele pot fi schimbate in functie de unghiul necesar de filmare sau de zoom-ul dorit. Controlul camerelor dintr-un sistem de supraveghere interior se poate face prin intermediul unui DVR, DVR-ul este dotat cu software-ul de vizualizare la distanta, se efectueaza tururi presetate, pentru a monitoriza o anumita zona cand sunteti plecat.

Camerele de supraveghere pot fi wireless sau cu fir, calitatea imaginii fiind mai buna in cazul celor cu fir, intrucat la wireless mai pot aparea interferente, perturbatii. La nevoie se pot achizitiona si camere false de supraveghere, care pot fi montate oriunde, fara stiinta celor care sunt supravegheati. Pentru orice sfat achizitie camera video de supraveghere puteti apela la echipa comenzi.ro, poate cel mai vechi site de comert electronic romanesc. Calitatea, rapiditatea si respectul sunt particularitatile care recomanda comenzi.ro pentru achizitia de camere de supraveghere de orice tip, livrarea este rapida, se ofera garantie la orice camera analog sau analog si digital. Toate camerele au tehnologii moderne, iluminat cu LED. Daca nu sunteti multumit de un anumit produs va puteti razgandi in termen de 30 de zile, livrarile sunt gratuite pentru comenzi de minim 300 lei si greutate maxima de 20 kg.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *