Elevatoarele auto sunt solutia perfecta pentru parcarile subterane sau supraetajate

lifturi-autoSoferii din Romania se confrunta de ani buni cu o problema destul de grava: lipsa parcarilor suficiente, mai ales in marile orase. Sunt foarte multe masini care ajung sa fie parcate pe unde se poate pentru ca parcarile existente, chiar si cele cu multe etaje fie sunt prea scumpe pentru soferii de rand, locurile se gasesc greu, preturile sunt prea mari, fie sunt inexistente in foarte multe zone unde concentrarea de masini este foarte mare. O solutie eficienta pentru constructiile unde nu exista posibilitatea amenajarii unor parcari normale ar fi amenajarea de parcari subterane sau supraetajate. Si in acest caz intervine o alta problema, cea a plasarii masinilor in locuri de parcare care se afla la intaltimi considerabile.

Aici intervine un instrument foarte util pentru orice parcare moderna, un elevator auto. Acesta va permite accesul intr-o parcare care are mai multe nivele fara sa se piarda spatiul de parcare. Toate modelele de elevatoare auto garanteaza siguranta transportului masinilor, sunt silentioase, se pot comanda de la distanta prin telecomanzi speciale, precizia deplasarii lor este foarte mare, controlul este total pentru o urcare si o coborare cat mai lina si mai rapida. Tehnologia moderna din spatele unui elevator auto este cea mai noua de pe piata, elevatoarele ajuta la folosirea maxima a spatiului avut la dispozitie, aceste elevatoare auto sunt economice si consuma foarte putina energie electrica tocmai din cauza prezentei celor mai noi tehnologii incorportate intr-un design modern si adaptat nevoilor clientilor. La MP IFMA aveti la dispozitie cea mai buna oferta de lifturi auto fiabile, proiectate de cei mai buni specialisti, platforme auto tip foarfeca care pot suporta pana la 4500 kg, cu un numar maxim de opriri situat la 5.

Elevatoarele auto propuse de MP IFMA sunt destinate cladirilor joase cu volum trafic slab spre mediu, sunt adaptabile nevoilor clientilor, se pot monta chiar si in spatii mai mici. Toate modelele vandute de MP IFMA se caracterizeaza prin securitate sporita, protectie de cea mai buna calitate si deplasare rapida pentru o plasare cat mai eficienta a masinii intr-un spatiu de parcare. MP IFMA permite estimari de pret prin cererea unei oferte personalizate, raspunsul la solicitare vine imediat, aveti la dispozitie mereu cei mai buni specialisti din domeniu pentru informatii despre oferte si produse. La nevoie se asigura si service pentru toate articolele vandute de firma amintita.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *