Cum sa ai intalniri online de nota 10?

Intalnirile online sunt putin diferite de cele din offline. Aici nu prea te poti folosi de fizicul tau, il afisezi doar in poze, nu prea poti sa faci diverse gesturi de tandrete, doar vorbesti si scrii. Si totusi daca stii ce sa faci poti avea intalnirea online perfecta. Iata cateva sfaturi utile pentru intalniri de nota 10 chiar si in online.
1. Cand ai gasit femei singure din Bucuresti planifica din timp intalniri online Bucuresti si nu lasa totul pe ultima suta de metri sau atunci cand raspunde femeia, fata.
2. Incearca sa ai un plan de rezerva in caz ca lucrurile nu merg cum vrei tu. Sunt multe femei singure din Bucuresti si fiecare are asteptari diverse de la intalniri online Bucuresti, asa ca trebuie sa fii pregatit pentru orice.
3. Daca ai deja raspunsul ei incearca sa formulezi cat mai interesant ceea ce ii scrii prima data. Prima impresie conteaza si in online, asa ca alege cu atentie cuvintele si formularile.
4. Intalnirea online e online, asa ca incearca sa te folosesti de toate instrumentele si metodele online prin care ii poti dovedi ca merita sa te aiba langa ea.
5. Discuta, discuta si iar discuta. Nu te limita la raspunsuri banale si conversatii de doua ori pe saptamana. Incearca sa o cuceresti prin consecventa si perseverenta, prin calitatea subiectelor abordate si unghiurilor de vedere expuse.
6. Rezerva timp pentru discutii care practic nu duc nicaieri, dar va permit sa va cunoasteti mai bine.
7. Prefera discutiile pe Chat sau telefonice poate pentru ca te poti exprima mai usor si emotiile sunt mai reale decat in scris, mai usor de „citit”.
8. Fii atent la toate semnalele transmise de ea, reactioneaza imediat, fara ezitari. Fetele stiu foarte bine cum arata idealul lor in materie de masculinitate, asa ca ezitarea te poate costa destul de mult, chiar o viitoare relatie care ar fi mers bine.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *