Bucatarie moderna cu bani putini

chiuveta-bucatarieDaca te-ai saturat de vechiul design si aspect al bucatariei tale e timpul sa te apuci de renovari. Dupa ce schimbi mobila, gresia si faianta, urmatorul pas este inlocuirea vechii chiuvete cu una noua, dintr-un material rezistent si usor de intretinut.

O alegere perfecta pentru o bucatarie moderna si cu un grad de functionalitate cat mai mare este chiuveta bucatarie din granit. Multe dintre modelele vandute sunt confectionate din cuart, component dur si foarte rezistent al granitului, rezistenta suprafetelor este mai mare, se spala foarte usor, fara frica ca veti deteriora structura externa a chiuvetei, rezista foarte bine chiar si la utilizare intensa.

Granitul este un material de buna calitate, are rezistenta mare la zgarieturi si urme, se poate curata cu substante speciale fara degradarea aspectului, cromatica este una placuta si se poate adapta tipului de design din bucatarie. In functie de spatiul aflat la dispozitie si de dimensiunile dorite, chiuvetele pot avea forme diverse, vin si cu baterii sau loc pentru baterie, se fixeaza usor si se pot accesoriza fara probleme cu tot ce va trebuie. Rezistenta granitului este foarte mare si la nivel de socuri termice, nu reactioneaza rau la produse de curatare acide, culorile nu se degradeaza in timp, nu raman pete persistente.

O astfel de chiuveta de bucatarie rezista si la socuri mecanice, garantia oferita de producatori este de 25 de ani, poate avea diverse adancimi, este si reversibila, se pot monta fara probleme si fara asistenta unei echipe specializate, preturile sunt pentru toate buzunarele si se gasesc in magazinele online.
La Casa si Bucataria poti alege din zeci de modele de chiuvete de granit, detaliile tehnice si modalitatile de livrare sunt de gasit in pagina fiecarui produs, livrarea e rapida si in siguranta, direct la usa destinatarului. Cu noile chiuvete din granit bucataria ta va fi una deosebita, vei avea la dispozitie cele mai bune solutii pentru spalarea si curatarea alimentelor si veselei, iar rezistenta nu va mai fi o problema, vei face si economie pentru ca nu vei mai cumpara tot timpul alte chiuvete.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *