Benzile cu led, alegerea inteligenta pentru iluminat interior si exterior

banda-ledIn orice locuinta iluminatul este o problema mai ales daca spatiile in care trebuie sa puneti corpurile de iluminat sunt vaste si lumina trebuie sa va permita desfasurarea activitatilor in conditii cat mai bune si seara, si noaptea. In loc sa cheltuiti bani pe mai multe becuri obisnuite care consuma foarte mult puteti cumpara o banda led de diverse lungimi pe care sa o „taiati” la dimensiunile dorite si sa o fixati unde aveti nevoie de lumina de accentuare, de exemplu. Spre deosebire de becurile obisnuite care nu sunt asa de rezistente si se ard destul de repede, nu dureaza prea mult si au o lumina obositoare, o banda led va poate ajuta sa economisiti energie electrica, sa aveti facturi reduse si cu 50%, beneficiind in acelasi timp de o lumina apropiata de cea naturala si cu beneficii evidente pentru iluminatul locuintei.

Benzile cu led sunt foarte usor de montat si de folosit, se intretin usor, nu au substante nocive in interior, iluminatul poate fi direct sau indirect, se pot pune in interiorul si in exteriorul locuintei, iluminarea fiind discreta si placuta. Aceste tipuri de corpuri de iluminat cu led sunt protejate de actiunea factorilor externi si de temperaturile variabile si gradul de umiditate prea mare cu ajutorul unor materiale de calitate, durata de viata a benzilor cu led este de pana la 30.000 de ore astfel ca nu veti fi nevoiti sa cumparati mereu alte corpuri de iluminat pentru locuinta dvs. Lumina data de benzile cu led este mult mai puternica decat cea obtinuta cu ajutorul unui bec normal, benzile nu se incalzesc, se monteaza usor si se demonteaza la nevoie fara interventia unui specialist, pot avea diverse culori in functie de lumina de accentuare dorita in interiorul sau exteriorul casei.

Daca v-ati hotarat sa beneficiati de avantajele unor benzi cu led va puteti cumpara unele de la Magic Led, magazin online cu o gama diversa de benzi care utilizeaza tehnologia led pentru un iluminat de calitate in orice tip de resedinta sau institutie publica. Pentru cei care prefera benzile cu mai multe culori Magic Led are in oferta multe modele tipuri, puteti cumpara banda led multicolora de aici, la preturi mici si cu un raport calitate-pret foarte bun. Benzile se vand la role de 5 m, culorile luminii sunt alb, RGB sau verde, rosu, albastru, puterea difera in functie de modelul ales. Controlul luminii date de benzile cu led se realizeaza de la distanta prin intermediul unei telecomenzi speciale, va puteti cumpara benzi led cu 60 led-uri, 120 led-uri, 204 led-uri, benzi rigide, baghete led, dar si alimentatoare si controlere, amplificatoare benzi si conectori, module led.

Iar daca aveti un copil care adora vioara si vrea sa faca performanta il puteti inscrie la lectii de vioara pentru copii in Bucuresti si ii puteti organiza acasa coltul ideal de studiu cu ajutorul unor benzi led sau camera speciala unde acesta poate da concerte oricand doreste.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *