Avantajele aparatelor dentare fixe si mobile

Montarea unui aparat dentar de calitate poate corecta o multime de probleme ce tin de functionalitatea danturii, de alinierea dintilor, de ocluzie, poate preveni aparitia unor boli gingivale grave sau a unor carii nedorite. Aparatele dentare moderne pot fi din ceramica, safir sau metalice, se pot monta la orice varsta, purtarea lor e permanenta sau semi-permanenta, in functie de modelul recomandat, fiecare parcient primeste recomandari personalizate pentru eficienta cat mai mare a aparatului. Exista doua variante pentru care pacientii si medicii stomatologi pot opta, aparatul dentar fix si cel mobil.

Ce diferente exista intre un aparat dentar fix sau mobil? Aparatele dentare fixe pot fi metalice, clasice, cu bracketsi din otel inoxidabil, se monteaza rapid si au eficienta mare pentru orice tip de anomalie dentara, aparatele metalice sunt robuste. Varianta ceramica de aparat dentar fix are bracketsii din materiale transparente, sunt mai usor de purtat pentru ca nu sunt asa de evidenti si nu ingreuneaza vorbirea atat de mult. Aparatele dentare fixe linguale se monteaza pe interiorul arcadelor, sunt invizibile si pot fi realizate din aliaje de metale nobile, speciale pentru a nu produce alergii. Spre deosebire de ele aparatele dentare mobile sunt mai usor de suportat si de purtat, se pot da jos la nevoie si se pot curata mai usor. Ambele tipuri de aparate sunt recomandate cam la toate varstele in functie de problemele depistate, cele fixe sunt ideale pentru varste mai mici, cele mobile se potrivesc si la varste mai mari.

Indiferent ce tip de aparat vi se recomanda la clinica dentara Ortoimplant medicii specialisti pot alege pentru dvs. un aparat dentar fix sau mobil modern, care sa poata corecta orice tip de anomalie dentara. Montarea lor dureaza putin, clinica are aparatura de ultima generatie si instrumentar de calitate pentru ca fiecare interventie sa fie realizata in cele mai bune conditii. Stomatologii de la clinica Ortoimplant au suficienta experienta pentru a putea recomanda un aparat dentar potrivit pentru fiecare tip de problema dentara depistata. Evaluarea este gratuita, preturile aparatelor dentare sunt de gasit pe site, programarea se realizeaza rapid telefonic sau online.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *